A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад Острицький ліцей Острицької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

Сторінка на стадії наповнення.

Дата: від до Скинути

Семінар заступників директора з НВР закладів освіти Острицької сільської ради

11 травня 2023 року в ОЗ Острицький ліцей відбувся семінар заступників директорів НВР закладів освіти Острицької сільської ради, на якому заступник директора ліцею Тодерян А.І. провела нетворкінг «Методика використання онлайн ресурсів в умовах дистанційного та змішаного навчання. Вчителі ліцею продемонстрували гостям фрагменти уроків, на яких використовували  інноваційні педагогічні технології. Практичний психолог провела з учасниками семінару психологічний воркшоп, а завершив програму виховний захід «Україно, моя Україно, я для тебе сьогодні співаю й творю».

10:02 11.05.2023

Тиждень безпеки життєдіяльності

З метою проведення профілактичної роботи серед учасників освітнього процесу щодо дотримання правил безпечної поведінки, формування вміння прогнозувати небезпечні ситуації та знаходити правильні рішення щодо безпечного виходу з цих ситуацій, прищеплення навичок обережної поведінки в надзвичайних ситуаціях  та бережливого ставлення до збереження свого здоров’я, життя та життя оточуючих, підняття рівня інформаційно–просвітницької роботи з питань безпечної життєдіяльності учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану з 07 по 13 листопада 2022 року в нашому закладі проведено «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності»,під час якого проведено наступні заходи: -практичні тренування щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації учасників освітнього процесу в безпечне місце при виникненні пожежі, задимленні. - практичні тренування щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації учасників освітнього процесу в укриття за сигналами оповіщення цивільного захисту «Увага всім», «Повітряна тривога». - години спілкування з елементами практичних занять, тематичні бесіди, вікторини та інші заходи з питань безпеки життєдіяльності. -оновленно інформаційні стенди з БЖД в коридорах, навчальних кабінетах, бібліотеці. -виставка малюнків на тему: «Наша безпека у наших руках».     Підсумовуючи результати проведення Тижня знань з безпеки життєдіяльності, можна з впевненістю констатувати, що питання безпеки життєдіяльності підростаючого покоління в житті сучасного суспільства посідає особливе місце, адже саме від таких знань та вмінь залежить їх майбутнє – щасливе та безпечне.

10:53 14.11.2022

День української писемності

Уже стало доброю традицією у листопаді проводити заходи,присвячені Дню української писемності та мови і вшануванню пам‘яті Нестора Літописця. Так,в нашому закладі з 07 по 11 листопада проведено Тиждень української мови,присвячений Дню української писемності. 07.11 проведена загальношкільна лінійка,на якій учитель української виви та літератури Болгарина С.І. оголосила про відкритття Тижня української мови,ознайомила із основними заходами,закликала брати активну участь у них.А також розповіла про історію заснування Дня української писемності та мови,якому й присвячено проведення предметного тижня. Завідуюча бібліотекою ліцею Мігалеску О.І. організувала тематичну виставку художньої,наукової,публіцистичної літератури про українську словесність. 8 листопада вчителі та учні мали змогу ознайомитися з тематичною виставкою плакатів,висловами відомих людей про значення мови в житті людини,цікавими фактами про мову,перлинами,усної народної творчості,які були висвітлені на коридорі. 9 листопада учні 6-11 класів взяли участь у 22-му Всеукраїнському національному диктанті єдності. А на завершення предметного тижня учитель української мови Тодерян А.І. разом із учнями 6-х класів підготувала літературно-музичну композицію «Рідна мова,чиста як роса».Учасники заходу розповіли про виникнення письма,роль Нестора Літописця,Івана Котляревського,Тараса Шевченка у становленні та утвердженні статусу української мови як державної.

11:07 11.11.2022

Настільний теніс

Настільний теніс – це спорт для будь-якого віку, у якому немає часу на лінощі. Це найкраща підтримка міцного здоров’я, бадьорості духу, кмітливості, а також – доступний інструмент для приємного проведення часу з друзями та колегами.  Вітаємо команду нашого ліцею з І місцем у територіальному етапі обласної гімназіади з настільного тенісу.  Щиро дякуємо тренеру та учням за чудовий виступ у змаганнях. Вітаємо з перемогою, бажаємо успіхів і подальших перемог!

11:35 09.11.2022

Інструктаж щодо вибухонебезпечних предметів

Задля безпеки дітей, 8 листопада ,в нашому закладі ,компанією Handicap International проведенно навчання та інструктажі щодо вибухонебезпечних предметів ,підготовки до збройного конфлікту та захисту,а також інформовано про ризики,пов‘язані з вибухонебезпечними предметами.

11:40 07.11.2022

Галерея мистецтв

Роботи наших талановитих учнів.Виставка «Галерея мистецтв»

11:45 01.11.2022

Спортивні досягнення!

Наші учні здібні і талановиті,маємо ще одне спортивне досягнення -учень 11-А класу,Пушкашу Артур, у складі Чернівецької збірної здобув ІІ місце, срібну нагороду на Чемпіонаті України (м.Львів) у віковій категорії 16-17р +76кг Вітаємо та пишаємось!

11:18 10.10.2022

Спортивні досягнення!

Наші учні здібні і талановиті,маємо ще одне спортивне досягнення -учень 11-А класу,Пушкашу Артур, у складі Чернівецької збірної здобув ІІ місце, срібну нагороду на Чемпіонаті України (м.Львів) у віковій категорії 16-17р +76кг Вітаємо та пишаємось!

11:18 10.10.2022

Радіодиктант національної єдності 2022

🇺🇦✍🏻Сьогодні багато українців доєднались до написання 22-го Радіодиктанту національної єдності. До нього також долучилися здобувачі освіти та працівники Острицької ОТГ

11:18 10.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи хотіли б ви продовжити дистанційне навчання восени?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень